Doneren

Kinderen moeten een onbezorgd leven kunnen leiden, kunnen springen, rennen, spelen, sporten en naar school kunnen gaan. Voor kinderen met kanker of een spierziekte is dit niet vanzelfsprekend. Veelal worden zij beperkt in hun functioneren en kunnen ze niet doen wat ze het liefst zouden doen. Stichting Signaal zet zich in voor deze kinderen en hun gezin en vraagt hiervoor uw steun.

Met uw donatie kan Stichting Signaal helpen bij de verbetering van kwaliteit van leven van kinderen met kanker of een spierzieke. Dit door ondersteuning te bieden aan (het opzetten van) activiteiten op het gebied van kanker en spierziekten bij kinderen, steun te bieden aan diverse onderzoeken en onderzoekscentra en door het geven van voorlichting en meer.

Word donateur of steun ons éénmalig. Want voor de strijd tegen kinderkanker en kinderspierziekten hebben we uw steun hard nodig!

Online doneren

Éénmalige machtiging