Donatie Prinses Beatrix Spierfonds

Stichting Signaal heeft onlangs een donatie t.w.v. € 3000,00 mogen doen aan het Prinses Beatrix Spierfonds. De donatie is uitgereikt aan Joanna van Drongelen, hoofd vrijwilligers- en collecteorganisatie bij het Prinses Beatrix Fonds.

Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het is ons doel om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, ons middel is wetenschappelijk onderzoek. We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. We kunnen dit alles doen dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers.

Stichting Signaal wenst het Prinses Beatrix Fonds veel succes met nieuwe wetenschappelijke onderzoeken en de strijd tegen spierziekten.