Actie organiseren voor Stichting Signaal

Wilt u of uw vereniging, school of bedrijf zelf een actie of evenement organiseren en helpen met de strijd tegen kanker en spierziekten bij kinderen? Stichting Signaal juicht ieder initiatief toe. Enkele voorbeelden van acties / evenementen zijn het organiseren van een sponsorloop, sportevenement, bingo, loterij of veiling. Iedere bijdrage en inzet wordt enorm gewaardeerd.

Tips voor uw actie

Hieronder vindt u enkele tips om uw actie voor Stichting Signaal nog succesvoller te maken:

- Maak een Plan van Aanpak voor uw actie
- Zorg voor een goede taakverdeling
- Bedenk een leuke titel voor uw actie
- Benader vrienden, familie en de lokale middenstand om uw actie of evenement te delen
- Zet social media kanalen in om uw actie te promoten (denk aan Facebook of Twitter)
- Promoot uw actie op internet (denk aan de website van bijvoorbeeld uw vereniging)
- Promoot uw actie in de media (denk aan uw clubblad of lokale krant)

Actie organiseren Stichting Signaal

Hulp nodig bij uw actie?

Heeft u een idee voor een actie of evenement? Stichting Signaal geeft u graag een steuntje in de rug. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een presentatie over onze stichting verzorgen en hebben we promotiemateriaal voor het ondersteunen van uw actie ter beschikking. Voor hulp of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.